Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

19 de octubre de 2009

La primera assemblea


Era a l'estiu, el 22 de juliol, quan vam fer la primera de les assemblees d'artistes del projecte. En aquesta primera trobada vam poder posar cara a artistes de la ciutat de qui havíem sentit parlar i vam presentar de forma conjunta "Gallum Gallum" i el funcionament general del projecte.


L'assemblea va ser també l'espai per explicar els diferentes tipus d'intervenció artística sobre el pollastre i el paper dels creadors en el projecte. Durant la trobada vam discutir entorn de temes concrets i generals del projecte, les ubicacions, la forma de comunicar el projecte a la ciutat, els projectes paral·lels a nivell de continguts que ja s'estan desenvolupant, etc.


Durant el projecte es faran unes quatre assamblees que seran el nucli de posada en comú entre tots el agents implicats en el projecte i serà una forma de coordinació i de decisió d'aspectes que afectin al desenvolupament general del projecte.

Va ser una bona tarda...

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.