Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

1 de diciembre de 2009

Preparant la invasió

Detall del gall de Pau Bayón, brillantor i fantasia

Queden pocs dies per a la invasió dels vigilants. Els rumors i teories sobre el significat de les petjades misterioses van en augment. Mentrestant, els artistes s'afanyen a donar els últims ajustaments i pinzellades als seus galls. Expectació, curiositat i no pocs nervis. Tots, observant la seva obra, es pregunten com es veurà un cop instal·lada als carrers del Prat.


Cristina Martin ha escollit colors suaus

Galls que simbolitzen i interpreten el valor, la abundància, la fecunditat, l'alegria. Galls que no cantaran per anunciar l'arribada de la llum, perquè ja porten la llum en si mateixos. Molt aviat, l'exèrcit al complet serà una realitat.


La marca de Alev Tarp defineix el seu gall


Elements futuristes al gall de Yopo


Per ara, només detalls de la pell que ja cobreix alguns galls i que donen una idea de la resta...


Fotografies: G.G.

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.