Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

26 de noviembre de 2009

Petjades misterioses

¿Algú pot explicar aquest misteri?

Aquest matí, els habitants del Prat s'han trobat amb un fenomen curiós: Petjades de potes negres i alguna de blava han aparegut a la Plaça de la Vila. La magnitud d'aquestes petjades fa pensar en un au o ésser de considerables dimensions. Els veïns no van senti res de estrany ahir a la nit, sorolls, o res semblant. Algunes persones van afirmar que les petjades ja hi eren a la matinada, encara que a la mitjanit no havien aparegut.


Ni els veïns ni els treballadors del ajuntament
han vist alguna cosa sospitosa


El nen que cada dia s'acosta a la Plaça a parlar amb la sargantana semblava avui més reflexiu que mai. Ell tampoc havia vist res i li demanava a la seva amiga que li digués el que havia passat. Una mica atemorida, la sargantana es va tapar els ulls i no va voler dir ni una paraula.


El nen analitza la forma i detalls de la petjada


Estarem molt atents als propers esdeveniments...


Fotografies: G.G.

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.