Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

10 de diciembre de 2009

Els projectes audiovisuals de gallum gallum ja a la xarxa

Des d'avui ha començat una segona invasió de llum, són els galls fets amb animació audiovisual que ja poden veure's des de la xarxa, tant des de youtube com des del portal vimeo.

5:30am és una peça dirigida per Sandra Daza i realitzada amb la tècnica de Stop Motion que consisteix amb la creació amb plastilina de figures que, a partir de la successió de fotografies, crea una animació.




El espíritu del Consticon és una peça audiovisual dirigida per Abel del Castillo amb flash i que reprodueix la història d'uns joves pratencs i la seva relació amb l'entorn.



Les dues peces es mostraran també al recinte de la Mostra d'Entitats de Fira Avícola, a la OIAC i al Teatre Modern abans dels espectacles.

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.