Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

11 de diciembre de 2009

Altres propostes de Gallum Gallum

Gallum Gallum és un projecte multidisciplinar i mostra d'això és que les propostes artístiques no només es desenvolupen sobre reproduccions de pollastres, també des d'altres disciplines com el vídeo, la papiroflèxia o el so s'han creat peces vinculades a aquest projecte.

Make-D, a més de crear la banda sonora del documental de Gallum Gallum, ha desenvolupat també una peça que funciona com a sintonia que podeu sentir des d'aquest podcast que us adjuntem i que acompanyarà els visitants de la Fira Avícola del Prat que avui obre les seves portes.






Àlex Vicente també fa la proposta de papertoy que adjuntem tot seguit per a que, tots els qui ho vulgueu, pugueu intervenir un pollastre de paper i deixar-lo a la gàbia que hem dipositat a la Fira Avícola per rebre els diferents galls que la ciutadania faci. També trobareu peces troquelades al recinte firal, a la zona de la Mostra d'Entitats del Prat.



En aquest sentit també, des de Perú ens han fet arribar un Kirigami, una proposta semblant a l'anterior de l'Àlex Vicente amb un plantejament, una estètica i una forma de muntatge totalment diferent. Des de Gallum Gallum volem agrair aquesta aportació al Projecte des de Perú i us animem a tots a muntar el Gallum i portar-lo també a la Fira Avícola. Us el podeu descarregar des d'aquí: http://www.maquihuasi.com/gallum.htm


Esperem que tots us animeu a prendre part activa d'aquest projecte amb aquestes noves propostes que inciten a la participació activa de tota la ciutat en aquest projecte artístic compartit.

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.