Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

17 de diciembre de 2009

Inauguració de la mostra Artwork'09

La mostra es podrà visitar fins a finals d'any al CERC

El dijous 17 de desembre es va inaugurar al Centre d'Estudis i Recursos Culturals de Barcelona (Pati Manning) la mostra Artwork'09 - Presentació del programa 2009 dels Laboratoris Locals d'Arts Visuals. Aquesta exposició recull els projectes artístics que s'han portat a terme als dotze municipis participants del programa (Granollers, Hospitalet, Mataró, Sabadell i El Prat de Llobregat, entre d'altres).


Cartells dels projectes de Artwork'09

Artwork'09 és un programa de suport a les polítiques de producció, promoció i difusió de les arts visuals i la creació audiovisual dels ajuntaments de la província de Barcelona. A través de Artwork, la Diputació de Barcelona dóna suport i impulsa la creació, a més de potenciar els espais d'innovació. Gallum Gallum és un dels projectes artístics que aquest any ha comptat amb el suport de Artwork.


Dins de la instal·lació, la gent pot veure parts dels audiovisuals


En la mostra es poden veure la gràfica i els cartells de difusió dels projectes, així com parts dels audiovisuals creats dins dels projectes mateixos.

L'exposició es traslladarà als municipis participants l'any que ve.



Fotografies: G.G.



Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.