Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

15 de diciembre de 2009

Els Gallums tornen al niu


Després d'haver patit les inclemències del temps i del gran nombre de visitants, els exemplars de Gallum Gallum han tornat al niu avui.

Marta Ardiaca, la directora del projecte, ens ha informat del estat dels nostres pollastres. Tots han resistit més o menys bé, excepte el de Rosa Delgado, Ben Parits de l'any 3000, i el de Van Balart, Amazing Stories. Estem segurs que aviat els artistes tornaran als seus galls tota la seva esplendor.

En els propers dies parlarem de tots els artistes de Gallum Gallum i del procés de creació de cada obra. També coneixerem les seves impressions sobre l'èxit del projecte, ara que s'ha acabat una primera fase. Mentrestant, podeu veure el reportatge del Telenotícies Comarques de TV3, un dels que més ens ha agradat per l'original retrat que fa del projecte Gallum Gallum.





Fotografia:

Quinto

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.