Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

31 de enero de 2010

Un dissabte solidari


Ahir, dissabte 30 de gener, va ser una jornada molt festiva i solidària al Prat. Una cercavila organitzada per diverses entitats culturals, associacions i ciutadans de totes les edats, solidaris amb Haití, van recórrer els carrers de la ciutat per animar a la ciutadania a fer un donatiu per ajudar a les víctimes del terratrèmol.


La cercavila va finalitzar a la Plaça de la Vila on els gegants de les colles del Prat i Delta Prat van compartir protagonisme amb els galls de Gallum Gallum, en mig d'un ambient festiu i ple de gent solidària.


La Comissió d'Ajuda a Haití, constituïda per la regidoria de Solidaritat i Cooperació, ha organitzat aquesta activitat per recollir el màxim de diners possible per ajudar a la reconstrucció d'Haití.



Fotografies: G.G.

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.