Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

1 de febrero de 2010

Propera estació: Aeroport!

Fins al 11 de febrer es podran veure els Gallums a la
Plaça de la Vila
. Al març l'exposició serà a l'Aeroport del Prat

Els pollastres de Gallum Gallum ja tenen definit el proper lloc on faran la seva particular invasió. Des del 5 de març fins al 5 de abril, l'Aeroport del Prat acollirà l'expo Gallum a la zona de sortides, a la part de vols europeus. Així ho han confirmat Marta Ardiaca i Mariona Moncunill, directora i coordinadora del projecte Gallum, respectivament, davant dels micròfons del programa Planeta Prat, conduït per Laura Quinto.Laura Quinto (esq.) entrevistant a Marta Ardiaca
i a Mariona Moncunill en el programa
Planeta Prat

Aquesta segona etapa de Gallum Gallum finalitzarà els mesos de maig i juny amb l'exposició de tot el procés del projecte al Centre d'Art Torre Muntadas i l'estrena del documental al Teatre Modern.

Podeu escoltar l'entrevista completa clicant al reproductor.Fotografies:G.G.

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.