Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

6 de junio de 2010

El joc del Gallum Gallum!

Creant el joc del Gallum...

Diumenge 6 al migdia, a Torre Muntadas, els nens i nenes que van participar en el segon taller d'art en família van fer la seva pròpia versió del joc de l'oca: El Joc del Gallum Gallum. Dirigits per l'artista pratenca Stella Rubio, els nens van pintar les casellas del joc, van retallar les figuretes dels galls Gallum i van gaudir creant els seus jocs.


Stella Rubio, una artista a qui li
encanta treballar amb nens



Pares i nens van aprendre més del
Gallum Gallum a través del joc



Amb els gallums ja enganxats,
només resten els dibuixos!



Aquest taller tanca el cicle d'activitats vinculades a l'exposició Gallum Gallum en el Centre d'Art Torre Muntadas. Recorda que pots participar en el projecte aportant els teus comentaris en aquest blog i penjant les teves fotografies al facebook de El Prat Cultura o al flickr El Prat Foto.


Fotografies: G. G.

1 Comentário:

Incorruptible Digital dijo...

Estimad@ paisan@-bloguer@ te invito a participar en nuestro diario digital pratense como redactor/a, reporter@ o colaborador/a. Visitanos y dinos que te parece.

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.