Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

15 de diciembre de 2010

S'estrena "Gallum Gallum, el documental"

El passat divendres 10 de desembre va tornar la Fira Avícola a la ciutat, i amb ella el projecte Gallum Gallum amb l'estrena de "Gallum Gallum, el documental".


Dirigit i produït per Sergi Sandúa, i amb banda sonora de Make-d, el documental (51 minuts) narra, amb un to misteriós i poètic, tot el procés creatiu dels participants al projecte, des de la creació del màster, fins a la primera exposició dels pollastres al carrers del Prat al desembre del 2009, passant per la producció de les còpies i la intervenció per part dels diferents artistes i col·lectius.

No us ho perdeu!! La última invasió prevista dels Gallums!

Gallum, Gallum el documental from Centre d'Art Torre Muntadas on Vimeo.

6 Comentários:

casinositezone18 dijo...

This type of article will be able to think and analyzed to the readers that's leads them in a bright future. 온라인카지노

bacarasite18 dijo...

I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. 바카라사이트인포

badugisite18 dijo...

I feel very grateful that I read this. It is very helpful and very informative and I really learned a lot from it. 바둑이사이트넷

baccaratsite18 dijo...

You’re doing a great job, keep it up doing a great work like this one. 바카라사이트

Robin dijo...

What a fantastic idea!!! I have never seen this. The possibilities are endless!!! Abogado Trafico Frederick Va

sanradavid dijo...

Gallum Gallum is not a commonly recognized term or phrase, so it's difficult to provide a meaningful review without additional context or information. Please provide more details or clarify the context for a more accurate response.

Estate Lawyers

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.