Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

19 de octubre de 2010

Els galls emprenen un viatge a Barcelona

Fa molts mesos que els galls han estat amagats, en silenci, dispersos en diferents espais de la ciutat, com en una colonització subtil...

Imagen 173

Ara, tres de les peces del projecte emprenen un viatge que els porta lluny del seu hàbitat natural. Des d'avui dimarts i fins el proper divendres DYK, Ave Humer Gallum i Un pollastre per a vosaltres passaran uns dies al Pati Manning, a Barcelona, en el marc d'Interacció 2010, unes Jornades de Gestió Cultural que organitza la Diputació de Barcelona i que, sota el nom de Democràcia cultural i transformació social, reflexionaran entorn les polítiques culturals i debatran entorn del paper primordial de la participació activa de la ciutadania en la creació i la difusió cultural.

Aviat penjarem fotografies d'aquest viatge a la gran ciutat

1 Comentário:

johnson dijo...

Take part in the daring roosters as they crow their way through Barcelona's lively streets! This eggstraordinary adventure will take you through a tale of feathers, flamenco, and the desire of clucky happiness. Prepare for a beak glimpse into the intriguing world of these feathery visitors as they experience Barcelona's sights, sounds, and flavors. It's time to say goodbye to dullness and hello to a clucking good time.This is an intriguing post! I'm grateful to have discovered it.It's fantastic to see that people are still discussing this.It's also great that you incorporated references in your piece.
Leesburg Divorce Lawyer

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.