Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

24 de mayo de 2010

Descobrint la màgia Gallum

Els tallers es fan a les sales del centre d'art

El diumenge 23, Torre Muntadas es va omplir de rialles i creativitat. Nens i nenes d'entre 4 a 8 anys van participar al primer taller d'art en família i van descobrir la màgia dels pigments. Aquesta activitat entorn a la expo Gallum va ser dirigida per Montse Sans, artista pratenca que ha participat en el projecte i que té una gran trajectòria en la realització de tallers de pintura per adults i nens.


Montse Sans preparant els materials

La experiència ha sigut molt enriquidora i divertida, tant per als nens com par els pares, que van participar amb ells en el taller i van veure com els seus fills gaudien amb la creació del seus galls.Els nous potablavas Gallum nascuts
d'aquest primer taller!


El proper taller d'art en família es realitzarà el diumenge 6 de juny i estarà dirigit per Stella Rubio. Recordeu que les places són limitades. Més informació: torremuntadas@elprat.cat, o trucant al 93 379 00 50 ext.2348 (matins), o 93 478 22 37 (tardes).


Descobrir l'art en família, tota una experiència


Fotografies: El Prat Cultura

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.