Presentació

Gallum Gallum és un projecte que posa en contacte creació artística i elements d'identitat local mitjançant un conjunt d'intervencions en l'espai públic que tenen en comú el pollastre pota blava. La proposta ha reunit creadors i continguts multidisciplinaris, i també col·lectius ciutadans que han treballat entorn aquest símbol identitari comú.

24 de mayo de 2010

Descobrint la màgia Gallum

Els tallers es fan a les sales del centre d'art

El diumenge 23, Torre Muntadas es va omplir de rialles i creativitat. Nens i nenes d'entre 4 a 8 anys van participar al primer taller d'art en família i van descobrir la màgia dels pigments. Aquesta activitat entorn a la expo Gallum va ser dirigida per Montse Sans, artista pratenca que ha participat en el projecte i que té una gran trajectòria en la realització de tallers de pintura per adults i nens.


Montse Sans preparant els materials

La experiència ha sigut molt enriquidora i divertida, tant per als nens com par els pares, que van participar amb ells en el taller i van veure com els seus fills gaudien amb la creació del seus galls.



Els nous potablavas Gallum nascuts
d'aquest primer taller!


El proper taller d'art en família es realitzarà el diumenge 6 de juny i estarà dirigit per Stella Rubio. Recordeu que les places són limitades. Més informació: torremuntadas@elprat.cat, o trucant al 93 379 00 50 ext.2348 (matins), o 93 478 22 37 (tardes).


Descobrir l'art en família, tota una experiència


Fotografies: El Prat Cultura

3 Comentários:

SAFE SITES18 dijo...

I would really like to thanks for the efforts you've got made in writing this post. 바둑이사이트넷

William Stephen dijo...

I appreciate your effort for publishing such an amazing article. It is very creative and informative. Thanks for sharing. Traffic Lawyer Fairfax VA

Robin dijo...

It is an impressive source of getting useful information. abogados divorcio south riding va

Publicar un comentario

 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.